Abonnement opzeggen

Wij vinden het jammer dat je het abonnement wilt beëindigen. Natuurlijk gaan we dit voor je regelen.
Opzeggen kan telefonisch via +31 (0) 85 04 07 400 Jouw opzegging wordt per e-mail bevestigd.

Hieronder lees je onze voorwaarden.

1. Je sluit een abonnement af voor een bepaalde periode of voor een bepaald aantal edities. Je abonnement loopt daarna automatisch door tot je zelf opzegt.

2. Sommige abonnement, zoals bijvoorbeeld een cadeau-abonnement, stoppen automatisch. Dit vermelden we er duidelijk bij. Kijk in de welkomstbevestiging of jouw abonnement automatisch stopt of niet. Ook kan je contact opnemen met onze abonneeservice. De contactgegevens staan bovenaan deze pagina.

3. Aan het einde van de opgegeven periode kun je het abonnement per maand opzeggen. Let wel op; verschijnt het magazine 11 of minder keer per jaar, dan hebben we een opzegtermijn van 3 maanden.

4. Abonnementen kunnen in de eerste actieperiode niet vroegtijdig zonder geldige reden worden stopgezet. Een actieperiode is een periode met korting of welkomstgeschenk.

5. Voor de volgende titels gelieve in het colofon van het magazine te kijken, hoe een abonnement op te zeggen. Geschiedenis Magazine, Ons Amsterdam, De Smaak van Italie, Por Favor, Paravisie, Mantra, Bres, VolGas, The Optimist, 360 Magazine en De Groene Amsterdammer

Populaire abonnementen

Bergen Magazine nr 3 2023 , Bergen Magazine nr 2 2023 , Bergen Magazine nr 5 2023

Bergen Magazine

Vanaf € 19,95
Genoeg 140 , Genoeg 139 , Genoeg 137

Genoeg

Vanaf € 19,95

Geen aanbieding missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang mooie aanbiedingen in je mailbox!