Image
Bergen Magazine nr 1 2021
Bergen Magazine
Nummer 1 van 2021
€ 6,99

ITALIË: Alta Via nr. 5: avontuur gegarandeerd

Frank Peters liep de Alta Via nr 5 in omgekeerde richting en nam onderweg een aantal ludieke uitstapjes, via puinhellingen en steile paadjes. Avontuur gegarandeerd én uitzichten die de hemel overstijgen.

LIBANON: Lebanon Mountain Trail: diepe kloven en oeroude cederbossen

Jan Bakker volgde de Lebanon Mountain Trail in het wilde noorden van Libanon, zijn zwerftocht voerde langs diepe kloven en oeroude cederbossen. Het  werd een waar avontuur met bijzondere ontmoetingen in onverwachte winterse omstandigheden.

MIJN BERGWINTERGEVOEL Uitslag fotowedstrijd Bergwintergevoel.

De winter kondigt zich aan en voor veel bergliefhebbers bestaat er geen betere tijd dan hartje winter de bergen in te trekken. Dit keer is niet het winters licht de hoofdrolspeler van je verhaal, maar de beleving, jij dus (ook als je niet zelf in beeld bent natuurlijk).

ALPEN: Op het spoor van de ijstijden

IJstijden hebben flinke sporen nagelaten in het hedendaagse Alpenlandschap, denk aan U-vormige valleien, gletsjertongen en morenes. Daarnaast heeft het ijs een enorme impact gehad op de verspreiding van planten- en diersoorten. Denk aan iconen als de alpensteenbok, de sneeuwhaas en de gletsjerranonkel.

FRANSE PYRENEEËN: Vallée d’Aspe: genieten van het pastorale leven

Bergmeertjes die verborgen liggen in een cirkel van hoge bergtoppen. Geklater van beken, het geklingel van kuddes. In de Vallée d’Aspe geniet je als wandelaar van het majestueuze hooggebergte én het pastorale leven.

Tell a friend

Populaire abonnementen

Geen aanbieding missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang mooie aanbiedingen in je mailbox!